رد ستارگان پیرا-قطبی و آتشکده نیاسر

تصویربرداری از رد نور ستارگان پیرا-قطبی بر فراز آتشکده نیاسر توسط ایرج صفایی مسئول رسدخانه دانشگاه کاشان

۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۸ کد : ۱۸۶۴۸ چارتاقی آموزشها خبرها چشم‌انداز آسمان

آتشکده نیاسر یک سازه باستانی در کنار رسدخانه دانشگاه کاشان است. در این تصویر رد نور ستارگان پیرا-قطبی بر فراز این بنا ثبت شده است. در این روش عکاسی، برای بازه چند ده دقیقه و گاه تا چند ساعت، در حالتی که دوربین کاملا ثابت است، تصاویری از چشم‌انداز زمینی و آسمان پس زمینه ثبت می‌شود. آنگاه تمامی تصاویر با نرم‌افزار ترکیب می‌شود، تا اثر جابجایی ستارگان در طول زمان را نشان دهد. تصویر زیر توسط ایرج صفایی مسئول رسدخانه دانشگاه کاشان ثبت شده است. در اینجا تفاوت رنگ ظاهری ستارگان را می‌توانید ببینید.

⚠️بازنشر مطالب این وبسایت ممنوع است⚠️

کلید واژه ها: رد ستارگان پیرا قطبی آتشکده نیاسر ایرج صفایی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان