سایه زمین و سرخی شرق در کویر

تصویربرداری از سایه زمین و سرخی شرق توسط ایرج صفایی مسئول رسدخانه دانشگاه کاشان در کویر مرنجاب

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۰ کد : ۲۰۰۲۶ فیلم ها آموزشها خبرها چشم‌انداز آسمان

هنگامی که خورشید در کرانه غربی پنهان می‌شود، سایه زمین در شرق به رنگ آبی تیره پدیدار می‌گردد. در نور پراکنده شده در اتمسفر زمین، بالای سایه زمین، به رنگ سرخ نزدیک به نارنجی دیده می‌شود. این پدیده هر روزی که آسمان تمیز باشد، دیده می‌شود. البته اگر کرانه شرقی باز باشد. چنین پدیده‌ای در کوهستان بسیار زیباتر دیده می‌شود. زیرا آسمان کوهستان تمیزتر از کویر است. در کویر بیشتر روزها غبار اجازه نمی‌دهد که سایه زمین و سرخی شرق (به تازی حُمره مشرقیه) را ببینیم. پیشتر عکسهای این پدیده که از رسدخانه دانشگاه کاشان در نیاسر تصویربرداری شده را در همین وبسایت منتشر کرده‌‌ایم.

⚠️بازنشر مطالب این وبسایت ممنوع است⚠️

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: سایه زمین سرخی شرق کویر مرنجاب ایرج صفایی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان

( ۳ )