سخنرانی تلسکوپ فضایی جیمزوب

در روز سه‌شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۱ سخنرانی با موضوع "آشنایی با تلسکوپ فضایی جیمزوب" توسط ایرج صفایی مسئول رسدخانه (رصدخانه) دانشگاه کاشان در دانشکده فیزیک این دانشگاه ارائه شد

۲۸ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۹ کد : ۲۱۲۳۷ همایشها خبرها

به کوشش انجمن علمی فیزیک و رسدخانه دانشگاه کاشان، سخنرانی با موضوع: "آشنایی با تلسکوپ فضایی جیمزوب" در روز سه‌شنبه 15 آذر 1401 از ساعت 14 به مدت 100 دقیقه در دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان ارائه شد.

در این سمینار که توسط ایرج صفایی مسئول رسدخانه (رصدخانه) دانشگاه کاشان ارائه شد، شرکت کنندگان به ویژگی‌ها و مزیت‌های تلسکوپ‌های فضایی آشنا شدند. در ادامه به ساختار تلسکوپ فضایی جیمزوب و جایگاه مداری آن پرداخته شد. در پایان هم نمونه‌هایی از تصاویری که توسط این سازه فضایی فرستاده شده‌اند بررسی گردید.

کلید واژه ها: تلسکوپ جیمزوب انجمن فیزیک دانشگاه کاشان ایرج صفایی تلسکوپ فضایی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان