چهارمین همایش اخترشناسی بیکران آسمان برگزار شد.

چهارمین همایش اخترشناسی بیکران آسمان در روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ در دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان برگزار شد.

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۵۹۴ بیکران آسمان

در این همایش که به همت رصدخانه دانشگاه کاشان و با همکاری انجمن آسمان تاریک دانشگاه کاشان و به بمناسبت گرامیداشت روز جهانی نجوم و با حضور علاقمندان به نجوم و کیهان شناسی برگزار شد، آقای ایرج صفایی کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان گزارشی در خصوص چگونگی تصویربرداری از جو سیاره ناهید در رصدخانه دانشگاه و آشکارسازی عدم تقارن در ساختار جو این سیاره را برای حاضرین ارائه نمود. سپس به چگونگی پردازش تصاویر و حصول نتیجه نهایی و ارائه مقاله با این موضوع پرداخته و دلایلی که ممکن است جو سیاران نامتقارن شوند را برشمرده و در خصوص سیاره ناهید این دلایل را تحلیل نمود. و یادآور شد که داده های ماهواره ای بیشتری نیاز است تا در باره ساختار کلی جو این سیاره مطالعات بیشتری انجام گیرد.
در ادامه دکتر مجید محسن زاده گنجی ضمن اشاره به تاریخچه و مبانی کیهان شناسی و  دامنه فعالیت اخترشناسی و کیهان شناسی، در خصوص تابش پس زمینه کیهانی و مدل های کیهان شناسی مطالبی را برای حاضران بیان نمود. همچنین به ثبت امواج گرانشی در ماههای اخیر اشاره کرده و مدل پیشنهادی که ایشان و همکاران خود برای تصحیح ساختار فضا-زمان در آخرین مقاله خود ارائه نموده اند را بیان نمود.

پیش خبر برگزاری چهارمین همایش اخترشناسی بیکران آسمان

کلید واژه ها: بی کران آسمان رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان روز جهانی نجوم