کارگاه آموزشی رصد آسمان

کارگاه آموزشی مجازی آشنایی با نقشه‌ آسمان و رصد اجرام عمق آسمان با تلسکوپ‌های کوچک از طرف رسدخانه دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۲:۴۵ کد : ۲۱۳۴۸ آموزشها خبرها کارگاه آموزشی

در این کارگاه آموزشی که به درخواست اداره آموزش و پرورش شهرستان مبارکه در جنوب غرب استان اصفهان و برای آمادگی شرکت کنندگان آن شهرستان در رقابت رصدی مسیه برگزار شد، ایرج صفایی مسئول رسدخانه(رصدخانه) دانشگاه کاشان مطالبی را درباره ساختار تلسکوپ‌های کوچک ارائه نمودند. سپس به شناخت چشم‌انداز آسمان و کار با نقشه‌های آسمان پرداختند. در ادامه چگونگی رصد اجرام عمق آسمان از جمله خوشه‌های ستاره‌ای، ابرگونه‌ها (سحابی‌ها) و کهکشان‌ها را شرح دادند. کارگاه آموزشی رصد آسمان در شامگاه آدینه 21 بهمن 1401 از ساعت 21:30 به مدت دو ساعت برگزار گردید.

کلید واژه ها: دوره آموزشی ابزارهای رصدی نقشه آسمان خوشه ستاره‌ای ابرگونه کهکشان رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان