جلسه کنترل آلودگی نیاسر

جلسه‌ پیشگیری از گسترش آلودگی نوری با حضور مسئولان نیاسر در روز چهارم خرداد ۱۴۰۰ در رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۳:۴۵ کد : ۱۷۶۶۹ آلودگی نوری رسدخانه خبرها

این جلسه که با هماهنگی بخشداری نیاسر در ساعت 10 صبح روز سه‌شنبه 4 خرداد 1400 در رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار گردید. در این جلسه که با حضور مسئولان منطقه‌ای از جمله بخشدار نیاسر، اعضای شورای شهر نیاسر، مسئول اداره برق شهرستان کاشان، مسئول پایگاه میراث فرهنگی نیاسر، نماینده شهرداری نیاسر برگزار گردید، ابتدا ایرج صفایی مسئول رصدخانه دانشگاه کاشان مفهوم آلودگی نوری و انواع آن را توضیح داده و به بیان نتیجه اجرای دو طرح کنترل آلودگی نوری در شهر نیاسر پرداختند. جناب آقای رضوی بخشدار نیاسر با تاکید بر لزوم پیشگیری از گسترش آلودگی نوری، پاسداشت این ویژگی طبیعی منطقه را ضروری دانسته و پیشنهاد تدوین آیین‌نامه در این راستا را مطرح نمودند. در ادامه آقای مهندس رمضانی مسئول اداره برق شهرستان کاشان موضوع کنترل آلودگی نوری را در راستای کاهش مصرف و بهینه‌سازی مصرف برق دانسته و از آن استقبال نمودند. آقای لطفی نماینده شهرداری نیاسر هم به طرح‌های اجرا شده در شهر نیاسر طی چند سال اخیر در چهارچوب کاهش آلودگی نوری اشاره نمودند. آقای مهندس ابوالفظلی، مسئول پایگاه میراث فرهنگی نیاسر هم کنترل آلودگی نوری را همراستا با اهداف میراث فرهنگی و گردشگری دانسته و پیشنهاد نورپردازی بناهای تاریخی با رعایت اصول کنترل آلودگی نوری را ارائه نمودند. آقای عباسی، رئیس شورای شهر نیاسر و آقای تقی‌پور همچنین آقای فرزین‌فر از اعضای این شورا آمادگی خود را برای تدوین راهکارهای فرهنگ‌سازی و الزام‌آور برای پیشگیری از گسترش آلودگی نوری اعلام کردند. در پایان قرار بر این شد تا علاوه بر کنترل نورپردازی‌های عمومی، الزاماتی را برای چگونگی نورپردازی بخش خصوصی شامل ویلاها و مراکز تجاری-گردشگری در نظر گرفته شود تا در راستای گسترش گردشگری نجومی در منطقه گام‌های بیشتری برداشته شود.

کلید واژه ها: نیاسر شهر نیاسر آلودگی آلودگی نوری کنترل آلودگی نوری رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان