بارش شهابی برساوشی

رصد بارش نیزکی (شهابی) نیاز به تلسکوپ یا ابزار دیگری ندارد

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۱:۱۱ کد : ۲۴۲۴۱ پدیده های نجومی آموزشها بارش نیزکی خبرها

یکی از بهانه‌های رصد آسمان بارش نیزکی یا بارش شهابی است که بدان شهاب‌باران هم گفته می‌شود. هرچند در هر شب از سال ممکن است فرو افتادن یک سنگریزه که در آسمان رَدی از نور بر جای می‌گذارد و نیزک (به تازی شهاب) گفته می‌شود را بتوانید ببینید. اما در برخی از شب‌ها احتمال دیدن این پدیده بیشتر است. در اینجا جدول بارش‌های نیزکی (شهابی) آورده شده است. برای دیدن این پدیده نیاز به تلسکوپ یا هیچ ابزار دیگری نیست. اگر در جایگاهی باشید که آلودگی نوری، غبار و رطوبت کم باشد و البته آسمان ابری نباشد، شاید بتوانید چندین نیزک را در آسمان ببینید. بهترین زمان هم برای رصد، پس از نیمه شب است. بنابراین اگر در جایگاه خوبی باشید بدون نیاز به تجهیزات می‌توانید از دیدن این پدیده بهره ببرید. گرچه بهتر است ثبت رصد این پدیده انجام و گزارش داده شود. اما در ایران کمتر به این بخش پرداخته می‌شود.

در اینجا می‌توانید درباره دلیل بارش نیزکی بیشتر بدانید

در اینجا می‌توانید درباره بارش نیزکی برساوشی بیشتر بدانید

کلید واژه ها: بارش نیزکی آسمان نیزکی بارش شهابی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان