چهارمین نشست علمی چارتاقی نیاسر از دریچه نجوم

چهارمین نشست علمی چارتاقی نیاسر از دریچه نجوم یکم تیرماه ۱۳۸۹ در رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار می شود.

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۶۵۵ چارتاقی

همزمان با اتقلاب تابستانی رصدخانه دانشگاه کاشان با همکاری معاونت پژوهشی، روابط عمومی، انجمن علمی فیزیک و انجمن آسمان تاریک دانشگاه کاشان برگزار می کند:

چهارمین نشست علمی چارتاقی نیاسر

این نشست علمی در روز سه شنبه یکم تیر ماه 1389 پس از مشاهده طلوع خورشید از کنار چارتاقی نیاسر با حضور اندیشمندان و علاقمندان از ساعت 6:30 صبح در رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار می شود. تا کنون دو نفر آمادگی خود را جهت ارائه سخنرانی در این نشست علمی اعلام نموده اند. لذا از صاحب نظران دعوت می شود تا با حضور خود و در صورت امکان ارائه سخنرانی به هرچه پربارتر نمودن این نشست ما را یاری نمایند.

مکان : کاشان - نیاسر - رصدخانه دانشگاه کاشان
زمان : 6:30 بامداد روز سه شنبه یکم تیرماه 1389 پس از مشاهده طلوع خورشید در چارتاقی
تلفن رصدخانه : 322335- 0362
www.uko.ir