نمایش عمومی فیلم استرلاب در اصفهان

نمایش عمومی فیلم استرلاب  که با مشاوره و همکاری ایرج صفایی کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان تهیه شده در تالارهای عمومی اصفهان

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۶۸۲ ابزارهای نجوم قدیم

برای نخستین بار فیلم مستند استرلاب که به کارگردانی سید جمال کشاورز که به سفارش معاونت صنایع دستی اداره میراث فرهنکی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان تهیه شده است در تالارهای سطح شهر اصفهان به نمایش عمومی گذاشته می شود. در این فلیم که با مشاوره علمی و همکاری ایرج صفایی کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان تهیه شده است، تاریخچه و چگونگی طراحی، ساخت و کاربرد استرلاب ایرانی به تصویر کشیده شده است. اطلاعات علمی این فیلم بر اساس تحقیقات آقای ایرج صفایی تهیه شده و بخشهایی از آن نیز در رصدخانه دانشگاه کاشان فیلم برداری شده است. همچنین استادکاران چندین هنر دستی اصفهان از جمله استاد منصور حافظ پرست، استاد قلم زنی در تهیه این فیلم مشارکت داشته اند.

این فیلم در دو سانس در اصفهان به نمایش در می آید:

سانس نخست
          در روز سه شنبه نهم اردیبهشت 1393 از ساعت 9 صبح در تالار هنر واقع در پارک لاله اصفهان

سانس دوم
          در روز پنج شنبه یازدهم اردیبهشت 1393از ساعت چهار و سی دقیقه بعدازظهر در سالن اتاق بازرگانی اصفهان واقع در میدان فیض