ارائه کارگاه آموزشی کاربرد نجوم در معماری

کارگاه آموزشی کاربرد دانش ستاره شناسی در معماری سنتی ایران توسط ایرج صفایی در روز شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ در دانشگاه کاشان ارائه می شود

۲۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۹ کد : ۷۷۴۹ آموزشها کارگاه آموزشی

این کارگاه آموزشی در چهارچوب "کنفرانس بین المللی معماری و ریاضیات" و در دو بخش ارائه می شود

در بخش نخست این کارگاه آموزشی، بهره برداری از نور و گرما و منظر آسمان همچنین الگوبرداری از آسمان در معماری سنتی ایران برای شرکت کنندگان تشریح می شود. از طرفی با توجه به اینکه منظر آسمان شب نیز در معماری سنتی ایران جایگاه ویژه ای داشته است و امروزه آلودگی نوری یکی از عوامل تخریب منظر آسمان شب در زندگی نوین به حساب می آید به این موضوع نیز اشاره شده و انواع و تاثیرات آلودگی نوری شرح داده می شود. در ادامه راهکار کنترل آلودگی نوری توضیح داده می شود.
در بخش دوم شرکت کنندگان با سازه های نجومی و المانهای نجومی آشنا شده و اصول طراحی و ساخت این سازه ها را فرا گرفته و چند نوع سازه نجومی و ساعت آفتابی را بصورت کیت آموزشی ساخته و کارکرد آن را آزمایش می نمایند.

این کارگاه آموزشی از ساعت 9 تا 12 صبح روز شنبه در سالن سمینار(کلاس 14) دانشکده علوم دانشگاه کاشان برگزار می گردد.

کلید واژه ها: معماری آسمان تاریک آلودگی نوری