همایش میراث علمی و فلسفی اثیرالدین ابهری

دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان با همکاری مرکز پژوهشی میراث مکتوب همایش میراث علمی فلسفی اثیرالدین ابهری را در تاریخ ۲۹ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ در زنجان و ابهر برگزار می کنند.

۲۸ بهمن ۱۳۹۳ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۷۷۶ همایشها

بنابر اعلام دبیرخانه همایش برگزاری آن فعلا به تعویق افتاد

مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران، پژوهشکدۀ تاریخ علم دانشگاه تهران، ادارۀ کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، ادارۀ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان،  فرمانداری ابهر و  ادارۀ آموزش و پرورش شهرستان ابهر نیز در امور علمی و اجرایی این همایش مشارکت خواهند داشت.

بررسی و شناساندن ابعاد علمی و فلسفی زندگی اثیرالدین ابهری، اهتمام به بزرگداشت دانشمندان ایران اسلامی و آشنایی نسل جوان با آثار این دانشمند برجسته از اهداف اصلی این همایش است.

محورهای همایش:

- بررسی آثار و اندیشه های فلسفی اثیرالدین ابهری

- بررسی آثار ریاضی و نجومی اثیرالدین ابهری

- ریاضی دانان و فیلسوفان زنجان  در قرن 7 و 8

- استادان و شاگردان اثیرالدین ابهری

- پژوهش های دانشمندان دورۀ اسلامی در باب اصل توازی اقلیدس اثیرالدین ابهری و دانشمندان دورۀ  اسلامی

- شرایط اجتماعی- فرهنگی زمانۀ اثیرالدین ابهری

علاقه مندان در صورت تمایل به ارائۀ  مقاله می توانند چکیدۀ آن را تا تاریخ 10 اسفند 1393 و اصل آن را تا تاریخ 31 فروردین 1394 به نشانی الکترونیکی abhari@Mirasmaktoob.ir  ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در همایش با شمارۀ  66490612 - داخلی 115 تماس بگیرند.