همایش میراث علمی کوشیار گیلانی برگزار می شود

به کوشش مرکز پژوهشی میراث مکتوب همایش میراث علمی کوشیار گیلانی در تهران برگزار می شود.

۰۶ بهمن ۱۳۹۲ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۸۵۰ همایشها

مرکز پژوهشی میراث مکتوب به مناسبت یکهزار و پنجاهمین سالگرد تولد کوشیار گیلانی، دانشمند و ریاضی دان ایرانی، با همکاری پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران همایش «میراث علمی کوشیار گیلانی» را برگزار می کند.

«آثار و دستاوردهای علمی کوشیار» و «ریاضیات و نجوم در عصر کوشیار» محورهای اصلی این همایش هستند.

در این همایش از چاپ نسخه برگردان اصول حساب هندی کوشیار گیلانی و نسخۀ اسطرلاب کوشیار ترجمۀ فارسی کهن رونمایی خواهد شد.

همایش «میراث علمی کوشیار گیلانی روز دوشنبه 5 اسفند ماه 1392 ( 24 فوریه 2014) برگزار می شود.

دکتر حسین معصومی همدانی، پروفسور لنارت برگرن ( از کانادا)، دکتر محمد باقری، دکتر حنیف قلندری، خانم مریم زمانی، دکتر اکبر ایرانی، سید هادی طباطبایی و ایرج صفایی از سخنرانان این همایش هستند.

همایش کوشیار گیلانی در رشت به دنبال همایش میراث علمی کوشیار گیلانی برگزار می شود. طوری برنامه ریزی شده است تا علاقمندان بتوانند در هردو همایش شرکت نمایند.

نشانی برای دریافت آگاهی بیشتر: