چهارمین کنفرانس بین المللی اختفا و گرفت

فراخوان ثبت نام در چهارمین کنفرانس بین المللی اختفا و گرفت

۰۷ شهریور ۱۳۹۲ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۸۵۳ همایشها

چهارمین کنفرانس بین‌المللی اختفا و گرفت در تاریخ ۲ آبان ماه ۱۳۹۲ (۲۴ اکتبر ۲۰۱۳) در تهران، ایران از طرف IOTA/ME‌ و با حمایت سازمان فضایی ایران و IAU OAD برگزار می‌شود.

کنفرانس چهارم اختفا و گرفت در موضوعات: بررسی‌های فرانپتونی (TNOs)، اختفاهای نجومی (Occultations)، ستارگان متغیر (Variable Stars)، سیارات و منظومه‌های فراخورشیدی (Exoplanets)، رصدخانه‌های رباتیک و مجازی (Robotic and Virtual Observations)، طیف‌سنجی (Spectroscopy)، پردازش تصویر (Image Processing)، اخترزیست‌شناسی (Astrobiology)، و دیگر موضوعات مرتبط (And other related issues…) برگزار خواهد شد.

برای حضور در این کنفرانس محدودیتی وجود ندارد. بنابراین کلیه علاقمندان می‌توانند پس از پر کردن فرم مربوط به کنفرانس ، نسبت به واریز مبلغ تا پایان مهلت ثبت نام اقدام نموده و پس از واریز مبلغ فرم ثبت نام نهایی را تکمیل نمایند. هزینه دریافتی جهت کنفرانس شامل: شرکت در کنفرانس، دریافت کتاب کنفرانس، دو وعده پذیرایی، یک وعده ناهار و دفترچه یادداشت، خودکار و کارت حضور می‌باشد. لازم به ذکر است در این کنفرانس سخنرانی‌های اساتید مدعو و سخنرانان خارجی، به فارسی ترجمه نخواهد شد.

مبلغ دریافتی جهت کنفرانس:
اعضا آیوتا خاورمیانه: ۶۵ هزار تومان
دانشجویان و اعضا آوااستار: ۷۵ هزار تومان
دیگر علاقمندان: ۹۰ هزار تومان

شماره حساب: 3910-8000-11333960-1
شماره کارت بانک: 5022-2910-2640-4275
بانک: پاسارگاد
بنام: سمیرا متانت

تاریخ های مهم:
آخرین مهلت ثبت نام و واریز مبلغ: ۲۹ شهریورماه
آخرین مهلت ارسال مقالات: ۲۹ شهریورماه
اعلام نتایج مقالات: ۸ مهرماه
اعلام زمانبندی و سخنرانان: ۲۲ مهرماه

کمیته علمی کنفرانس:
آتیلا پرو (IOTA/ME President – دبیر کمیته)
دکتر رضا پژوهش (دانشگاه بیرجند و مشاور علمی IOTA/ME)
دکتر نادر حقیقی‌پور (دانشگاه Hawaii-Manoa، Institute for Astronomy & NASA Astrobiology Institute و مشاور علمی IOTA/ME)
دکتر راجر فرلت (Institut d'Astrophysique de Paris و مشاور علمی IOTA/ME)
امیر حسن زاده (موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و رئیس دپارتمان گرفت IOTA/ME)
کورش رکنی (سازمان فضایی ایران و مشاور ارشد IOTA/ME)

کمیته اجرایی کنفرانس:
محمد رضا شفیع زاده (مدیر کمیته – مدیر اجرایی IOTA/ME)
سمیرا متانت (امور مالی کنفرانس و IOTA/ME)
فرشته معماریان (عضو دپارتمان گرفت IOTA/ME)

چند نکته:
۱. به کلیه شرکت کنندگان در کنفرانس، گواهی حضور ارائه خواهد شد.
۲. یکی از نویسندگان هر مقاله‌ی پذیرفته شده در کنفرانس که به شکل سخنرانی آنرا ارائه خواهد کرد، می‌تواند به شکل رایگان در این کنفرانس شرکت کند و یکی از نویسندگان مقاله‌هایی که برای ارائه به شکل پوستر در نظر گرفته شده‌اند با ۵۰ درصد تخفیف می‌تواند در کنفرانس حضور یابد. بنابراین این نوع شرکت کنندگان لطفا فرم ثبت نام را پر کنند ولی مبلغی را تا اعلام نهایی نتایج مقالات واریز نکنند. پس از اعلام نتایج، ۳ روز جهت واریز مبلغ فرصت خواهند داشت.
۳. در صورت عدم پرکردن فرم ثبت نام قطعی (حتی در صورت واریز مبلغ) امکان حضور به هیچ عنوان وجود ندارد.
۴. امکان رجوع مبلغ پرداختی برای حضور در کنفرانس تحت هیچ شرایط وجود ندارد و علاقمندان با پذیرش این موضوع اقدام به ثبت نام نمایند.
۵. سطح علمی کنفرانس برای علاقمندانی که اطلاعات پایین نجومی دارند، مناسب نیست.