گرامیداشت هفته نجوم در دانشگاه آزاد مجلسی با همکاری رصدخانه دانشگاه کاشان

به مناسبت گرامیداشت هفته نجوم در دانشگاه آزاد مجلسی گردهمایی با همکاری رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار شد.

۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۸۸۰ همایشها

این گردهمایی صبح روز شنبه 18 اردیبهشت 1389 در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد مجلسی برگزار شد. ارائه کنفرانس با موضوع نظریه نسبیت انیشتین توسط ایرج صفایی کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان ، مهم ترین بخش از این برنامه را تشکیل می داد. و همزمان با برگزاری این گردهمایی  برگزاری دوره جدید کلاسهای آموزش نجوم در این واحد دانشگاهی آغاز گردید. این دوره آموزشی توسط آقای شیخ الملوکی و زیر نظ انجمن علمی دانشجویی فیزیک دانشگاه آزاد مجلسی برگزار می گردد.

دانشگاه آزاد مجلسی واحد مجلسی واقع در شهر جدیدی به همین نام در شهرستان مبارکه قرار دارد. گروه نجوم این واحد دانشگاهی از سال 1381 با برگزاری کلاسهای آموزشی نجوم آغاز نمود. آقای ایرج صفایی کارشناس فعلی رصدخانه دانشگاه کاشان این دوره از کلاسها را با همکاری دفتر فرهنگ این دانشگاه برگزار نمود. برگزاری گردهمایی به مناسبت خورشیدگرفتگی 11 مهر 1384 , برگزاری کارگاه آموزشی ابزارهای رصدی و کار با تلسکوپ ، برگزاری رصد شبانه در دانشگاه هچنین برگزاری اردوهای رصدی متعدد , و دوره های آموزشی در سطوح مختلف از جمله فعالیت های این گروه می باشد. این مجموعه در حال حاضر زیر نظر مهندس رسول قنبری از اعضای هیات علمی و مدرس فیزیک دانشگاه آزاد مجلسی اداره می شود. 5 دستگاه تلسکوپ با قطر دهنه  8/4 و 6 اینچ , مجموعه ای از کتابها و نرم افزارهای نجومی و نقشه های آسمان عمده امکانات این گروه را تشکیل میدهد. این گروه همکاری بسیار خوبی را با رصدخانه دانشگاه کاشان از بدو راه اندازی رصدخانه تاکنون داشته است.