همایش و کارگاه آموزشی ساعتهای آفتابی برگزار شد.

همایش و کارگاه آموزشی ساعتهای آفتابی در روز چهارشنبه، چهاردهم اسفند ۱۳۹۲ در دانشگاه کاشان برگزار شد.

۱۴ اسفند ۱۳۹۲ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۸۹۱ ساعت آفتابی خبرها کارگاه آموزشی

در این همایش که به همت انجمن آسمان تاریک دانشگاه کاشان و همکاری رصدخانه این دانشگاه برگزار گردید، شرکت کنندگان با تاریخچه و انواع ساعتهای آفتابی آشنا شدند. سپس چگونگی محاسبه و طراحی ساعت آفتابی استوایی و ساعت آفتابی افقی آنالماتیک با شاخص انسان را آموختند. با ساخت کیت آموزشی ساعت آفتابی استوایی با نحوه کارکرد این ساعت برای عرضهای جغرافیایی میانه و تاثیرات طول و عرض جغرافیایی آشنا شدند.
در مرحله بعد تعدادی از دانشجویان با همکاری آقای ایرج صفایی، کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان، در محل آبنمای دانشگاه در میدان غیاث الدین جمشید کاشانی نمونه ای از ساعت آفتابی افقی آنالماتیک با شاخص انسان را طراحی کرده و به صورت موقت بر سطح زمین رسم کردند.
این همایش صبخ روز چهارشنبه از ساعت 8 تا 12 در دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان برگزار گردید.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی ساعت آفتابی sundial