برگزاری برنامه ساعت زمین در شهرستانهای مبارکه و کاشان

شامگاه شنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ برنامه جهانی ساعت زمین در شهرستانهای مبارکه و کاشان برگزار شد

۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۱:۳۲ کد : ۹۷۴۰ آلودگی نوری خبرها

به همت گروه نجوم شهرستان مبارکه و رادیو سیمرغ مبارکه همچنین شهرداری این شهر، برنامه ساعت زمین در شامگاه شنبه 10 فروردین 1398 در میدان شهرداری این شهر برگزار گردید. در این برنامه ایرج صفایی مسئول رصدخانه دانشگاه کاشان با تشریح برنامه ساعت زمین، سخنرانی خود را درباره آلودگی نوری ارائه نمود.

در زمان برگزاری، مردم شهرستان باستانی مبارکه با روشن کردن شمع این برنامه جهانی را پاس داشتند. حرکت خاموش کردن چراغها و لوازم الکتریکی غیر ضروری بصورت نمادین اشاره به لزوم کاهش مصرف انرژی و جلوگیری از گرم شدن کره زمین و تغییر اقلیم کره زمین دارد. در این برنامه آقایان کیانی و قاسمی از اعضای شورای شهر مبارکه، همچنین تعدادی از مسئولان محلی حضور داشتند.

در کاشان هم به همت انجمن نجوم سپهر کاشان با همکاری انجمن کویر سبز کاشان همچنین شهرداری این شهر برنامه ساعت زمین را در میدان کمال الملک کاشان برگزار گردید. در این برنامه چراغهای میدان کمال الملک در زمان برگزاری خاموش شد. رئیس هیئت مدیر انجمن نجوم سپهر کاشان سخنران این برنامه بود. شهردار کاشان نیز در این برنامه فرهنگی حضور داشت.

کلید واژه ها: ساعت زمین آلودگی نوری رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان