کارگاه آموزشی استرلاب توسط آقای صفایی در آموزش و پرورش

ارائه کارگاه آموزشی استرلاب توسط آقای صفایی کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش

۱۹ تیر ۱۳۸۹ | ۱۱:۱۱ کد : ۱۰۱۹۸ ابزارهای نجوم قدیم کارگاه آموزشی

به دعوت آقای نصراله فاضلی معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت سازمان پژوهش و برنامه ریزی و توسعه مدیریت وزارت آموزش و پرورش، کارگاه آموزشی استرلاب مسطح توسط آقای صفایی کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان در روز چهارشنبه 16 تیر 1389 برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی که تعدادی از کارشناسان و معلمان علاقمند از کارگروه تدوین کتب درسی حضور داشتند، با تاریخچه، ساختار و کاربرد این ابزار نجوم قدیم آشنا شدند. همچنین با کاربردهایی که با الگوبرداری از استرلاب در ابزارهای نوین همچون روشهای تسطیح کره و دوربین های نقشه برداری آشنایی پیدا کردند. در این کارگاه آموزشی آقای صفایی پیشنهاد کردند تا مطالب نجومی که در کتابهای درسی دوره های دبستان و دبیرستان ده های قبل بوده و امروزه حذف شده است، به روز شده و اضافه گردد.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی استرلاب اسطرلاب رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان