تصویربرداری از کوشک نیاسر و پیکر آسمانی ارابه‌ران

تصویربرداری از ستاره سروش و پیکر آسمانی ارابه‌ران از درون ساختمان کوشک صفوی نیاسر کاشان توسط ایرج صفایی

۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۲ کد : ۱۷۵۲۶ آلودگی نوری آموزشها خبرها چشم‌انداز آسمان

در معماری قدیم تلاش می‌شد تا چشم‌انداز آسمان چه روز و چه شب برای کاربر حفظ شود. کوشک ییلاقی نیاسر یک بنای تاریخی بجای ماده از دوران صفوی است، که در بیست سال گذشته بازسازی شده و از آن بهره‌برداری می‌شود. در بخش میانی بنا در بالای یک حوض، بخشی از سقف باز و چشم‌انداز آسمان هویداست. ایرج صفایی تصویر بخشی از آسمان شب که پیکر آسمانی ارابه‌ران و ستاره سروش(عیوق) در آن دیده می‌شود را از درون ساختمان کوشک صفوی نیاسر کاشان ثبت کرده است.

در پایان باید گفت بی‌گمان چشم‌انداز آسمان به انسان آرامش می‌دهد اما آیا با گسترش آلودگی نوری باز هم چنین چشم‌اندازی خواهیم داشت؟

⚠️بازنشر مطالب این وبسایت تنها بعد از دریافت مجوز امکان‌پذیر است⚠️

کلید واژه ها: چشم انداز آسمان آسمان نیاسر آلودگی نوری کوشک نیاسر ایرج صفایی رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان