گذر ایستگاه فضایی بین‌المللی

تصویربرداری و پویانمایی گذر ایستگاه فضایی بین‌المللی از آسمان نیاسر توسط ایرج صفایی مسئول رسدخانه دانشگاه کاشان

۱۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۲۰:۴۲ کد : ۱۷۷۱۹ فیلم ها خبرها

گذر ایستگاه فضایی بین‌المللی بر فراز رسدخانه دانشگاه کاشان در آسمان نیاسر در شامگاه پنج‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ رخ داد. با اینکه هنوز آسمان تاریک نشده بود. بازتاب نور این ایستگاه آنچنان است که به سادگی دیده می‌شد. ایرج صفایی از این ماهواره تصاویری تهیه و پویانمایی کرده است.
ایستگاه فضایی بین‌المللی (International Space Station) یا به اختصار ISS بزرگترین سازه‌ای انسان امروزی در فضا است. این ماهواره در ارتفاع 330 تا 435 کیلومتری از سطح زمین با سرعت 27600 کیلومتر دور زمین می‌چرخد. بنابراین هر 93 دقیقه یک بار گرد زمین دوران می‌کند. این ایستگاه فضایی با همکاری 15 کشور تکمیل شده و به عنوان یک آزمایشگاه فضایی بسیاری از فعالیت‌های پژوهشی مرتبط با فضا و حالت بی‌وزنی در آن انجام می‌گیرد. دیدن این ایستگاه فضایی برای دوستداران ستاره‌شناسی جالب است. از این روی با نرم‌افزارهای شبیه‌ساز، مدار آن را دنبال می‌کنند. تا زمانی که از فراز منطقه استقرارشان عبور کرد، آن را دیده و از تصویربرداری نمایند. برخی گذر این ماهواره از روبروی خورشید، ماه و سیارات را تصویربرداری می‌نمایند.

⚠️بازنشر مطالب این وبسایت تنها بعد از دریافت مجوز امکان‌پذیر است⚠️

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: ایستگاه فضایی بین‌المللی ایرج صفایی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان

( ۱ )