کهکشان و آتشکده نیاسر

تصویربرداری از راه‌کاه‌کشان بر فراز آتشکده نیاسر توسط ایرج صفایی مسئول رسدخانه دانشگاه کاشان

۲۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۳ کد : ۱۷۷۴۱ آموزشها خبرها چشم‌انداز آسمان

آتشکده نیاسر یک بنای باستانی در نزدیکی رسدخانه دانشگاه کاشان است. به دلیل کنترل آلودگی نوری، هنوز چشم‌انداز آسمان در این منطقه تماشایی است. ایرج صفایی مسئول رسدخانه دانشگاه کاشان تصویری از بخش مرکزی کهکشان راه شیری که در زبان پارسی بدان راه‌کاه‌کشان می‌گویند، بر فراز این سازه حدود دو هزار ساله ثبت کرده است. زمان تصویربرداری بامداد یکشنبه 16 خرداد 1400 بوده است. پرسشی که باید به آن بیندیشیم این است که: با گسترش افسار گسیخته آلودگی نوری، آیا باز هم چنین چشم‌اندازی را در سال‌های آینده می‌توانیم ببینیم؟

⚠️بازنشر مطالب این وبسایت تنها بعد از دریافت مجوز امکان‌پذیر است⚠️

کلید واژه ها: آلودگی نوری آتشکده نیاسر کهکشان کهکشان راه شیری ایرج صفایی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان