کاربرد نجوم در زندگی

به دعوت مرکز آموزش علمی-کاربردی مبارکه، ارائه دوره آموزشی آشنایی با کاربرد نجوم در زندگی توسط ایرج صفایی

۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۱ کد : ۱۷۷۶۷ آموزشها خبرها کارگاه آموزشی

بسیاری بر این باور هستند که دانش نجوم یک دانش تخصصی و غیر قابل دسترس است. گروه دیگری اما اینگونه می‌اندیشند که کارکرد نجوم بیشتر لوکس و غیرکاربردی بوده و فعالیت در بخش نجوم آماتوری آن بصورت تفننی است. دوره آموزشی آشنایی با کاربرد نجوم در زندگی به کوشش مرکز آموزش علمی-کاربردی مبارکه و بصورت مجازی در دو جلسه توسط ایرج صفایی مسئول رسدخانه دانشگاه کاشان ارائه می‌شود. در این دوره آموزشی تلاش می‌شود تا شرکت کنندگان با کاربردهای مستقیم نجوم در زندگی آشنا شوند. شرکت برای همه علاقمندان آزاد است. در نظر داشته باشید که ظرفیت کلاس محدود است.

زمان برگزاری:

یکشنبه 30 خرداد 1400 از ساعت 15:30

یکشنبه 6 تیر 1400 از ساعت 15:30

لینک شرکت در دوره آموزشی:

کلید واژه ها: دوره آموزشی نجوم کاربرد نجوم مرکز علمی-کاربردی مبارکه ایرج صفایی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان