هفت برادران و برج کبوترخانه کینو

تصویربرداری از ستارگان هفت برادران و برج کبوترخانه روستای کینو توسط ایرج صفایی

۱۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۷۸۲۸ آموزشها خبرها چشم‌انداز آسمان

هفت برادران یا هفت اورنگ (یعنی هفت تحت پادشاهی) هفت ستاره درخشان از پیکر آسمانی خرس بزرگ است که در آسمان شبیه یک ملاقه دیده می‌شود. در فرهنگ ایرانی به این هفت ستاره هفت برادران یا هفت اورنگ گفته می‌شود. این مجموعه از ستارگان از دیدگاه استوره‌های ایرانی در برابر هفت خواهران یا خوشه پروین است. در اینجا برج کبوترخانه روستای کینو  با پس زمینه بخشی از آسمان شب و هفت برادران یا همان هفت ستاره درخشان پیکر آسمانی خرس بزرگ توسط ایرج صفایی تصویربرداری شده است. این برج کبوترخانه یکی از سالم‌ترین برج‌های تاریخی روستای کینو، زادگاه عکاس و در شهرستان مبارکه است. شهرستان فعلی مبارکه منطقه‌ای با دیرینه تاریخی بسیار زیاد از لنجان بزرگ و در جنوب غربی استان اصفهان است.

کلید واژه ها: هفت برادران پیکر آسمانی خرس بزرگ لنجان بزرگ روستای کینو برج کبوترخانه ایرج صفایی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان

( ۲ )