تصویربرداری از ماه‌گرفتگی نیم‌سایه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۲

تصویربرداری و پویانمایی ماه‌گرفتگی نیم‌سایه‌ای ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط ایرج صفایی در رسدخانه دانشگاه کاشان

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۹ کد : ۲۱۸۱۹ گرفتگی ماه و خورشید پدیده های نجومی خبرها

ماه‌گرفتگی نیم‌سایه‌ای 15 اردیبهشت 1402 از ساعت 18 و 44 دقیقه و 10 ثانیه به ساعت رسمی ایران آغاز شد و تا ساعت 23 و 1 دقیقه و 41 ثانیه ادامه داشت. بیشترین گرفتگی یا میانه گرفت، ساعت 20 و 52 دقیقه و 40 ثانیه بود. ایرج صفایی در رسدخانه (رصدخانه) دانشگاه کاشان در نیاسر از این پدیده تصویربرداری کرده و پویانمایی نموده است. تصویربرداری با تلسکوپ TALL125 در این رسدخانه از ساعت 19 و 32 دقیقه آغاز و تا ساعت 23 و 03 دقیقه ادامه داشته است. در اینجا پویانمایی 27 تصویر از این پدیده آسمانی را می‌بینید.

⚠️بازنشر مطالب این وبسایت ممنوع است⚠️

کلید واژه ها: ماه ماه گرفتگی ماه‌گرفتگی نیم‌سایه‌ای ایرج صفایی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان

( ۱ )