همایش انقلاب تابستانی و ساعت‌های آفتابی

همایش انقلاب تابستانی و آشنایی با ساعت‌های آفتابی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان برگزار شد

۲۳ تیر ۱۴۰۲ | ۰۲:۱۶ کد : ۲۲۱۶۸ همایشها ساعت آفتابی خبرها

همایش یک روزه انقلاب تابستانی و آشنایی با ساعت‌های آفتابی در روز یکم تیر 1402 همزمان با جشنواره بین‌المللی ساعت‌های آفتابی برگزار گردید. همایش در پیشگاه مربیان و برگزیدگان مرکزهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان در ساختمان نخستین و بسیار زیبای این اداره کل در کنار پل فلزی اصفهان برگزار شد. در این همایش ایرج صفایی مسئول رسدخانه (رصدخانه) دانشگاه کاشان نخست تاریخچه ساعت‌های آفتابی را از دوران باستان تاکنون بازگو نمود. سپس گونه‌های این ابزار را به باشندگان (به تازی حاضرین) شناسانید. در ادامه ساعت‌های آفتابی استان اصفهان را برشمرد، تا همه به جایگاه و ارزش هرکدام پی ببرند.

در بخش دوم آقای صفایی کارگاه آموزشی ساعت آفتابی برگزار نمود. در این کارگاه آموزشی باشندگان با ساختار ساعت آفتابی اِستِوایی آشنا شدند. سپس هریک از آنها نمونه‌ای از این ساعت آفتابی را ساخته و در زیر نور آفتاب کارکرد آن را آزمودند.

کلید واژه ها: ساعت آفتابی همایش اصفهان انقلاب تابستانی کارگاه آموزشی ایرج صفایی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

( ۱ )