تصویربرداری از دنباله‌دار پونز-بروکس

تصویربرداری از دنباله‌دار پونز-بروکس توسط ایرج صفایی در رسدخانه دانشگاه کاشان

۲۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۲ کد : ۲۳۵۹۱ پدیده های نجومی دنباله دارها خبرها

تصویربرداری از دنباله‌دار پونز-بروکس (12P/Pons–Brooks) در رسدخانه (رصدخانه) دانشگاه کاشان در شامگاه شنبه 25 فروردین 1403 انجام گرفته است. در زمان تصویربرداری قدر ظاهری این دنباله‌دار اندکی بیش از 4 بوده است. بنابراین دنباله‌دار چندان درخشان نبوده و دنباله درخشانی هم ندارد. در زمان تصویربراری هنوز آسمان کاملا تاریک نشده بوده همچنین نور ماه و آلودگی نوری هم ایجاد مزاحمت می‌کرده است. در تصویر دو ستاره از پیکر آسمانی بره (به تازی صورت فلکی حَمَل) را هم در بالای دنباله‌دار می‌توانید ببینید. تصویربرداری با تلسکوپ اصلی رسدخانه و دوربین Canon 5D توسط ایرج صفایی انجام شده است. زمان نوردهی عکس 40 ثانیه است.

دریافت آگاهی بیشتر:

کلید واژه ها: دنباله دار دنباله‌دار پونز-بروکس آسمان بهاری ایرج صفایی رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان

( ۱ )