کارگاه آموزشی ابزارهای رصدی ۱۳۹۲ برگزار شد.

کارگاه آموزشی ابزارهای رصدی چهارشنبه بیست و یکم اسفند ۱۳۹۲ در دانشگاه کاشان برگزار شد.

۲۵ اسفند ۱۳۹۲ | ۰۰:۰۰ کد : ۷۷۱۳ همایشها آموزشها کارگاه آموزشی

در این کارگاه آموزشی که توسط آقای ایرج صفایی کارشناس رصدخانه دانشگاه کاشان ارائه گردید، شرکت کنندگان با تاریخچه ابزارهای رصدی و انواع آشکارسازها که در نجوم کاربرد دارد آشنا شدند. که از آن جمله اشاراتی به آشکارسازهای امواج گرانشی، آشکارسازهای نوترینو و آشکارسازهای اشعه کیهانی شد. سپس به دامنه فعالیت آشکارسازهای طیف الکترومغناطیس پرداخته شده و با توجه به کدری جو برای بسیاری از طول موجها در مورد رادیوتلسکوپ ها توضیح مختصری ارائه گردید. در ادامه با ساختار اپتیکی و مکانیکی تلسکوپها در بخش مرئی طیف الکترومغناطیس آشنا شدند. محاسبات و چگونگی ساخت تلسکوپ آماتوری همراه با نمایش فیلم ساخت تلسکوپ بخش پایانی این کارگاه آموزشی بود.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی تلسکوپ