پویانمایی ماه‌گرفتگی ۶ آبان ۱۴۰۲

تصویربرداری و پویانمایی ماه‌گرفتگی ۶ آبان ۱۴۰۲ توسط ایرج صفایی در رسدخانه دانشگاه کاشان

۱۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۵ کد : ۲۲۷۱۶ فیلم ها گرفتگی ماه و خورشید پدیده های نجومی خبرها

ماه‌گرفتگی جزئی شامگاه شنبه 6 آبان 1402 رخ داد. تصویربرداری از این پدیده آسمانی با دوربین Canon 5D و تلسکوپ MEADE هشت اینچ انجام شده است. 47 تصویر در زمان 2 ساعت و 3 دقیقه عکس‌برداری شده سپس با قرار گرفت تصاویر به دنبال هم، پویانمایی انجام شده است. از آنجا که استقرار تلسکوپ سمتی-ارتفاعی بوده‌ است، اثر چرخش ظاهری ماه نسبت به ناظر در طول زمان تصویربرداری به سادگی دیده می‌شود. عکس‌برداری و پویانمایی توسط ایرج صفایی در رسدخانه (رصدخانه) دانشگاه کاشان در نیاسر انجام شده است.

کلید واژه ها: ماه ماه گرفتگی پویانمایی ایرج صفایی تلسکوپ رصدخانه رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه رسدخانه دانشگاه کاشان