کارگاه آموزشی ساعت آفتابی موزه ملک برگزار شد

همزمان با گرامیداشت جمشید کاشانی، کارگاه آموزشی ساعت آفتابی افقی در موزه ملک تهران برگزار شد

۰۲ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۲ کد : ۲۴۲۹۷ ساعت آفتابی خبرها کارگاه آموزشی

در این کارگاه آموزشی که در روز یکشنبه 10 تیر 1403 از ساعت 9 تا 13 در کتابخانه و موزه ملی ملک تهران برگزار شد، شرکت کنندگان نخست با تاریخچه ساعت‌های آفتابی آشنا شدند. سپس با توجه به حرکت زمین و الگوبرداری از آن برای طراحی ساعت‌های آفتابی آشنایی پیدا کردند. در ادامه شناختی نسبت به گونه‌های ساعت آفتابی و عملکرد هرکدام همچنین با برخی از ساعت‌های آفتابی ایران پیدا کردند. در بخش پایانی نمونه‌ای از ساعت آفتابی افقی را طراحی نموده و ساختند و در کنار ساعت آفتابی موزه ملک تهران، عملکرد و دقت آن را آزمودند.

کلید واژه ها: ساعت آفتابی کارگاه آموزشی موزه ملی ملک ایرج صفایی جمشید کاشانی غیاث الدین جمشید کاشانی رصدخانه دانشگاه کاشان رسدخانه دانشگاه کاشان